WIE?

Duidelijk. Onmiskenbaar. Die woorden gebruikt de Van Dale om de term Apert te duiden. Woorden die zó goed bij onze visie passen, dat ze de pay-off van Apert Accountants en Adviseurs vormen en zo een plekje in ons beeldmerk verdienen.

Apert Accountants en Adviseurs wil ook duidelijk zijn. Duidelijk in de adviezen en rapportages die we verstrekken, maar zeker ook duidelijk naar u. Omdat het om uw onderneming – uw passie, inkomen en verantwoordelijkheid – gaat. Dat verdient maximale persoonlijke aandacht en zorg. En een adviseur die zich kán en wíl verplaatsen in uw situatie. Want alleen dán kunnen we goed en volledig adviseren, rapporteren en anticiperen.

Bij Apert houden we graag grip op zaken. We leunen niet achterover totdat u input levert, of ons een vraag stelt. Veel liever tonen we initiatief en zoeken we contact met u, als er aanleiding toe is, zodat u tijdig bij kunt sturen of een beslissing kunt nemen die gunstig voor u uitpakt.

Wij werken tegen een zeer concurrerend tarief. En ook daarover zijn we – u raadt het al – duidelijk. We geven van tevoren aan wat u aan ons kwijt bent, of u nu voor een abonnementsvorm kiest, of een beroep op ons doet voor losse diensten. Wat u ook kiest: voor dat tarief wordt u bijgestaan door uitstekend getrainde adviseurs. Vriendelijke en goed opgeleide mensen, met kennis van de branche, oog voor detail, besef van actualiteit, liefde voor hun vak en hart voor uw zaak.

Dit alles doen we door goed te luisteren en helder te communiceren. In cijfers, maar zeer zeker ook in woorden, om tot in detail uit te leggen wat de betekenis van die cijfers is. In klare taal die u begrijpt. Zodat het voor u duidelijk en onmiskenbaar is waar u zich bevindt, en waar u naartoe kunt.

Teamplayers

Duidelijk en onmiskenbaar vakmanschap.