WAT?

Jaarafsluiting
Het einde van het jaar is altijd een drukke en feestelijke tijd. En om die periode nóg wat drukker en feestelijker te maken, is het dan ook tijd om uw administratie over het boekjaar extra aandacht te geven.

Apert verzorgt de gehele fiscale jaarafsluiting voor u.

Lees verder

Administratie
U zult ons weinig negatiefs horen zeggen over schoenendozen. Ook als ze hun oorspronkelijke functie niet meer vervullen, zijn ze namelijk nog erg nuttig. U kunt er namelijk prima oude foto’s in bewaren.

Apert kan een groot deel van uw administratie van u overnemen, en die op een veilige en moderne manier voor u verwerken.

Lees verder

Advies
Staat u er weleens bij stil hoeveel advies u dagelijks krijgt? Op uw werk, van de filelezer op de radio, van een verkoper of thuis; het komt erg vaak voor. Maar we ontvangen niet alleen advies; we geven het ook.

Bij Apert werken ook mensen die graag advies geven.

Lees verder

Online
Wij van Apert doen ons best om dagelijks goed verzorgd op ons kantoor te verschijnen. Dat lukt meestal ook wel. Toch kunnen we ons voorstellen dat u ons niet altijd wilt zien. Dan hebben we goed nieuws: dat hoeft ook niet. Een groot deel van uw administratie stellen wij namelijk digitaal aan u beschikbaar.

Lees verder

Wat?

Kunnen wij U helpen?