Wij zoeken een assistent-accountant op (en met) wie we kunnen rekenen

Denk je aan accountants, dan denk je misschien aan Edgar en Jos van Debiteuren Crediteuren. Twee nogal stoffige boekhouders van wie de voorspelbare ochtendroutine slechts doorbroken wordt door de rinkelende koffiekopjes van juffrouw Jannie en de commando-belevenissen van Storm.

Als je denkt dat dit de dagelijkse gang van zaken is bij Apert Accountants en Adviseurs, lees dan vooral niet verder (hoewel we wel een kantoor-Jos hebben). Ben je daarentegen op zoek naar een leuke en gevarieerde baan als ervaren assistent- accountant bij een vlotte organisatie, en wil je minstens 32 uur per week werken, dan hebben we een heel mooi aanbod voor je!

Wat ga je doen?

Als assistent-accountant heb je een leuk en gevarieerd takenpakket. Je stelt zelfstandig jaarrekeningen samen en begeleidt klanten op administratief gebied. Ook houd je je bezig met het verzorgen van alle voorkomende fiscale aangiften. En je deelt je kennis met collega’s. Voor noemenswaardige weekendbelevenissen of je wapenfeiten bij de bushalte staan we trouwens ook gewoon open.

Wat moet je in huis hebben?

Apert betekent onmiskenbaar, duidelijk. We zijn ook graag duidelijk over waarnaar we op zoek zijn: een nieuwe collega uit minimaal de subtop van de accountancy-divisie.We leveren kwaliteit en we zoeken iemand die dat ook doet. Jij:

• hebt een hbo-opleiding in de richting Accountancy of Bedrijfseconomie op zak;
• beschikt over werkervaring, laten we zeggen minstens een jaar of twee;
• bent een echte teamspeler;
• hebt een dienstverlenende instelling;
• bent flexibel. We zullen je niet op vrijdagavond om 22.00 uur bellen met de vraag of je kunt inspringen, maar we zijn een klein team en soms moeten we een uurtje doorpakken om een dossier af te ronden. Dat verrekenen we wel, hoor!

Wat bieden wij jou?

We vinden dat er tegenover de vijf eisen op ons verlanglijstje ook vijf zaken moeten staan die we je te bieden hebben. Nou, die hebben we gevonden. Wij bieden:

• een goed salaris, dat past bij jouw kennis en ervaring;
• een goede balans tussen werk en privé;
• de kans om je te ontwikkelen als financieel expert;
• een informele sfeer, we houden van een luchtige stemming en jij mag daar je bijdrage aan leveren;
• de mogelijkheid om thuis te werken, niet alleen als dat van de premier moet.

Geïnteresseerd?

Ben jij de assistent-accountant op – en met – wie we kunnen rekenen? Mail dan je cv en motivatie naar chantal@apert-advies.nl en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kopje koffie! Wil je meer weten over de functie? Jos en Cristian vertellen je er graag alles over! Je kunt ze bellen op 0492-430105.